CO2-reductie met de CoolStream - Adiabatische koeling

0.00kg CO2

Voor koele lucht zorgen en tegelijkertijd kosten besparen, dat kan toch niet? Toch wel! Dankzij een CoolStream-systeem met adiabatische koeling. De CoolStream is een echt wonder van energie-efficiëntie. Waar compressiekoelsystemen als het ware stroom “vreten”, bespaart de CoolStream elektrische energie en dus ook koolstofdioxide.

Vooral bedrijven met hoge warmteontwikkeling of enorme koelbehoeften profiteren van dit systeem: adiabatische koeling is vier tot zeven keer goedkoper dan conventionele airco. En dit koelsysteem zorgt daarnaast nog voor een hoge luchtkwaliteit, de verdampingskoeling zorgt immers voor 100% frisse buitenlucht. Ideaal dus voor grote gebouwen in alle industrietakken.

De CoolStream behoort al sinds 2010 tot het productassortiment van Colt. Dit zorgt voor een indrukwekkende balans: eind 2016 hadden de CoolStream-systemen al voor ongeveer 43 miljoen m³/h adiabatisch gekoelde lucht gezorgd. Dat verlaagt de kosten en verbetert tegelijkertijd de ecologische voetafdruk.

Hoe koud wordt het eigenlijk met de CoolStream?

Ook dit cijfer is overtuigend: bij een buitenluchttemperatuur van meer dan 30°C bereikt de CoolStream een effectieve temperatuursvermindering van meer dan 10°C.

Alle cijfers, empirische waarden en informatie die hier worden gepresenteerd, zijn dynamisch en worden regelmatig - minstens eenmaal per jaar - bijgewerkt op basis van actuele verkoopgegevens.

Deze website maakt gebruik van cookies om de klantervaring te verbeteren. Door verder te gaan, geeft u toestemming voor dit gebruik.

Standard

Deze website maakt gebruik van cookies om de klantervaring te verbeteren. Door verder te gaan, geeft u toestemming voor dit gebruik.