Nieuws

Colt verlengt VCA** certificaat

Bij Colt vinden we veiligheid heel belangrijk. Sinds 2013 zijn we VCA** gecertificeerd. Begin dit jaar werd dit certificaat, afgeleverd volgens de nieuwe norm VCA 2017/6.0, verlengd tot 2022.

Colt is BIM (Building Information Modelling) ready

Je kan er niet naast kijken: BIM (ofwel Building Information Modelling) is overal. Maar wist je dat ook de Colt producten beschikbaar zijn voor BIM projecten?

Voor dit prestigieuze project wordt het oude stationsgebouw op de site van Tour&Taxis verbouwd tot een overdekte stad met ramblas. Colt International staat in voor de brandveiligheid van dit architecturale hoogstandje.

Red Dot: Best of the Best Award

Het lamellenrooster Coltlite CLST van Colt wint de Red Dot Product Design: Best of the Best award. Hiermee beloont de jury de hoge ontwerpkwaliteit van het product.

Coltlite CLT stopt nu ook ballen en is bovendien geschikt als rookventilator!

De veiligheid van gebouwen wordt steeds belangrijker. Dit geldt zeker in sporthallen en recreatiecentra.

Empack, dat is het enige en grootste professioneel evenement in België voor de verpakkingsindustrie. En daar kan Colt natuurlijk niet ontbreken.

Feestelijke opening kantoor Colt International

Eind februari 2018 verhuisde Colt International nv zijn hoofdkantoor naar een vernieuwd en modern gebouw. Op 15 juni 2018 organiseerde het hele team daarom een open namiddag voor klanten en relaties.