Systeem

Klimaattechniek industrie

Natuurlijke en mechanische ventilatie, adiabatische koeling, verwarming en warmteterugwinning

Colt Klimaattechniek industrie - natuurlijke en mechanische ventilatie, adiabatische koeling, verwarming en warmteterugwinning

Met name in de industrie kunnen klimaatproblemen de productievoortgang ernstig verstoren. Niet alleen de mens, maar ook het functioneren van machines en de kwaliteit van producten en grondstoffen worden door een slecht binnenklimaat nadelig beïnvloed. Daarnaast is voor tal van productieprocessen een goed geconditioneerde ruimte vereist.

Comfort Colt Klimaat

Een nieuwe visie op het werkklimaat in fabrieken en industriële hallen. Met oplossingen die leiden tot schone lucht, voldoende licht en een aangename temperatuur.

Klimaatsystemen in de industrie: de technieken

Lees meer over onze technieken: natuurlijke ventilatie, mechanische ventilatie, adiabatische koeling, industriële koeling, industriële verwarming, warmteterugwinning, plasmafiltratie, lasdampconcept.

Klimaatsystemen in de industrie: per branche

De Colt klimaatsystemen kunnen onder meer worden toegepast in de metaalindustrie, voedingsindustrie, kunststofindustrie, textielindustrie, grafische industrie en in distributiecentra.

Klimaattechniek producten

Hier vind je al onze producten voor klimaattechniek.

Klimaattechniek referenties

Bekijk hier verschillende Colt klimaattechniek projecten.

Klimaattechniek industrie

De Colt concepten voor een industriële oplossing maken gebruik van (een mix van) de volgende technieken:

Colt is sinds 1931 gespecialiseerd in het bestrijden van klimaatproblemen in de verschillende industriële branches, zoals:

Deze website maakt gebruik van cookies om de klantervaring te verbeteren. Door verder te gaan, geeft u toestemming voor dit gebruik.

Standard

Deze website maakt gebruik van cookies om de klantervaring te verbeteren. Door verder te gaan, geeft u toestemming voor dit gebruik.