Ackermans & Van Haaren, Antwerpen

Het geïnstalleerde Colt zonweringsysteem vermindert de koelbehoefte bij Ackermans & Van Haaren, Antwerpen.

Het bij AVH geïnstalleerde Colt zonweringsysteem met glazen lamellen heeft als doel de koelbehoefte van het gebouw te verlagen. In dit geval heeft de zonweringsfunctie niet de hoogste prioriteit. De glazen lamellen zorgen ervoor dat een deel van het licht dat verantwoordelijk is voor de opwarming van het gebouw tegen gehouden wordt. Tegelijkertijd moest een maximale transparantie behouden worden. Daarom is gekozen voor een uitvoering in helder glas.

Colt Systeem
  • Shadoglass
Onze klant
  • Client: Ackermans & Van Haaren
  • Locatie: Antwerpen
  • Architect: Storme & Van Ranst
  • Aannemer: Van Laere
© 2019 Colt International Licensing Limited. - People feel better in Colt conditions