FCO - natuurlijke luchttoevoerverluchter

De FCO is een natuurlijk werkend ventilatiesysteem voor montage in de gevel.

Industriële en commerciële gebouwen

Dit systeem kan worden toegepast voor de luchttoevoer, de luchtafvoer en een natuurlijke daglichtvoorziening en is geschikt voor de meeste industriële en commerciële gebouwen.

Eigenschappen FCO

  • Groot aantal toepassingsmogelijkheden
  • Gemakkelijke installatie
  • Uitstekende prestaties
  • Duurzaam
  • Onderhoudsarm
  • Kosteneffectief
  • Productiekwaliteit

Ze zijn populair bij:

  • ontwikkelaars en aannemers vanwege de vele beschikbare opties;
  • gebouwenbeheerders en -eigenaren vanwege hun eenvoud en lage onderhoudskosten.
FCO - natuurlijke gevelventilatie
FCO - natuurlijke gevelventilatie
FCO - natuurlijke gevelventilatie
FCO - natuurlijke gevelventilatie

Dagelijkse ventilatie en rookbeheersing

Groot aantal toepassingsmogelijkheden - Dubbelwerkende ventilator die geschikt is voor de dagelijkse ventilatie en rookbeheersing. De FCO wordt gewoonlijk geïnstalleerd in de verticale luchttoevoer of luchtafvoer. De polycarbonaat en glazen versies zorgen voor een natuurlijke daglichtvoorziening. De FCO wordt ook vaak gebruikt als eindpunt voor systemen met grote kanalen of luchtbehandelingssystemen. U kunt kiezen uit tal van opties, zoals een pneumatische, elektrische of handmatige bediening en een uitgebreid assortiment aan lameltypen, accessoires en afwerkingen.

Eenvoudige installatie- De FCO wordt volledig gemonteerd afgeleverd. Dankzij de vele beschikbare basisprofielen is de eenheid geschikt voor de meeste gordijngevels, glasconstructies en openingen.

Uitstekende prestaties - De FCO is aerodynamisch efficiënt en heeft een hoge weerbestendigheid.

Duurzaam - De FCO wordt vervaardigd van een sterke, corrosiebestendige aluminiumlegering, grade 3005 in overeenstemming met EN573-3, en is voorzien van roestvrijstalen bevestigingspunten. De lamellen draaien op dubbele nylon UV-bestendige lagers.

Fabricagekwaliteit - De FCO wordt vervaardigd volgens de kwaliteitsnorm EN 9001. Elke unit wordt voorafgaand aan de verzending onderworpen aan een functionele test.

Unieke ontwerpservice – Wij bieden een pre-order ontwerpservice. Neem contact met ons op voor meer informatie over de toepassing, de specificaties, de installatie of het onderhoud van de FCO.